2015. 08. 09.

27.fejezet

Sziasztok!
Hosszas tervezés után megérkezett a várva várt folytatás, ami a megszokottnál egy picivel rövidebb :3 Sajnálom, hogy ennyit kellett várni rá, de közbejött a közösségi szolgálat, amit még idén nyáron teljesíteni szerettem volna, hogy a jövő szünidőben nyugodtan koncentrálhassak a diákmunkára :) Köszönöm az előző fejezethez érkezett 7 kommentárt - Mag Megy, Nagy Lívia, Dreamy Girl, Névtelen, Lótusz 99, Szarvas Gréta és Virág ♥ -, a 20 pipát, a 42.000 megtekintést és a 62 feliratkozót ♥! Csodálatosak vagytok, komolyan ♥! Szeretlek titeket ♥! Élvezzétek ki az utolsó heteket, mert nemsokára vissza kell mennünk a mókuskerékbe :( Jó olvasást ♥! Pusszpáá evribádii,
Macy

*.*.*.*.*.*

Cool
{Louis}

A repülőutat végigaludva, kissé még kótyagosan hagytuk el a gépet. Amíg elmentem a csomagokért, addig Harry megkereste azt az autót, amit ittlétünk alatt fogunk majd használni. Kapucnimat a fejemre húzva indultam el két poggyásszal s egy hatalmas válltáskával a parkolóba, tekintetemmel a göndör fürtöket keresve. Jóleső bizsergés fogott el, amikor a keresett fiú szorosan magához húzott. A fejfedőmet arrébb tolva nyomott egy puszit az arcomra, majd az egyik bőröndöt és a táskáját elvéve intett fejével egy fekete terepjáró felé.
- Megszállottja vagy a Rover-nek, ugye? - mosolyodtam el, miközben bedobtam a csomagtartóba a cuccom. Haz nem szólt semmit, csak sejtelmesen vigyorgott. - Mi az?
- Csupán hűséges vagyok, ennyi az egész - hajolt oda hozzám, hogy megcsókolhasson. Egyik kezét a combomra simította, a másikkal lesöpörte a kapucnim a fejemről. - Én a te megszállottad vagyok, kis csillag.
- Ebben már régóta nem kételkedem - kuncogtam visszagondolva a megismerkedésünkre. Haz felvonta a szemöldökét. Megforgattam a szemem. - Ne kelljen részleteznem, gondolkodj!
- Csak nem arra gondolsz, hogy hazáig követtelek és mindenáron az ágyamban akartalak tudni? - hümmögtem egy sort, mire a göndörke felnevetett. Akkoriban én nem nevettem rajta sőt, inkább feljelentettem volna mindezért. - Ha nagyon romantikus akarok lenni, akkor azt mondanám, szerelem volt első látásra. Megbabonáztál, Lou. Minden egyes nap egyre jobban beléd habarodok.
Fogaimat mélyen alsó ajkamba fúrtam, az arcom lángolt. Még sosem mondtak ilyen kedves dolgokat nekem. Levakarhatatlan mosollyal döntöttem fejemet a fiú vállára, kezeinket pedig összekulcsoltam a combján.
Körülbelül egy óra múlva érkeztünk meg a szállodához. A londiner köszönés gyanánt biccentett egyet, majd felpakolta a csomagszállítóra a bőröndjeinket s bement az épületbe. A recepciónál egy talán velem egyidős lány kattogtatott a számítógépen. Amikor megpillantott minket, szemei felcsillantak a mellettem álló láttán. Büszkeség áradt szét bennem. Igen... Nézd csak meg jól ezt a gyönyörű férfit... Ő az enyém, senki másé.
- Legfelső emelet, elnöki lakosztály - mormolta el sem szakítva tekintetét Harry-ről, aki inkább a hallt tüntette ki figyelmével. A nő szavai hallatán elkerekedett a szemem. - A szobapincér bármikor az önök rendelkezésére áll, akárcsak a szauna és wellness részlegünk.
- Köszönjük - mosolygott rá a göndör hajú srác, aztán átkarolta a derekam és a hajamba csókolva a lifthez terelt. Miután becsukódott az ajtó, Hazza a szerkezet falához nyomott s fenekembe markolva lecsapott ajkaimra. Felnyögtem hevességétől, miközben lehúzta a sliccem. Mire feleszméltem, már előttem térdelt. Smaragd íriszei feketén csillogtak. Alig kaptam levegőt; egyszerre voltam ideges és izgatott. Ciki lesz, ha valaki beszáll valamelyik emeleten. - Kiéhezett vagyok, nagyon. Ha nem kaphatlak meg minél előbb, megőrülök.
- Mi van ezekben a liftekben? - döntöttem hátra a fejem, ahogy a fiú a szájába vett. A lábaim remegtem az élvezettől, ajkaimat hörgések sora hagyta el. A golyóim fájdalmasan összehúzódtak, ahogy a rajtam munkálkodó masszírozta őket nyelvével. A közel negyedórás kényeztetést a megálló lift szakította meg. Mindketten felnyögtünk a méregtől. Hüvelyujjammal végigsimítottam Haz alsó ajkán. Várakozóan méregette arcom, mire megszólaltam. - Később folytatjuk, rendben?

***

Egy kiadós ágytornát követően lementünk wellnessezni. A recepciós csaj kis híján elájult, amikor meglátta félmeztelen páromat. Harry ügyet sem vetve rá karolta át a vállam, majd megajándékozott egy szerelemmel teli csókkal. A szívem vad vágtázásba kezdett, térdeim kocsonyaként remegtek. Hazza a fülcimpámba harapva felsóhajtott.
- Tudom, hogy féltékeny vagy a recepciósra - motyogta végighúzva nyelvét a fülem mögötti érzékeny részen. Ellenkezni akartam, de leintett. - Nincs okod rá, Boo. A tiéd vagyok, senki másé.
- Szeretlek - suttogtam alsó ajkára, miközben a füle mögé tűrtem egy tincset. Nem törődve a minket bámulókkal forrtunk össze egy hosszú, szenvedélyes csókban. Kívül-belül lángoltam, ujjaim görcsösen kapaszkodtak a fiú csípőjébe. Nyelve valósággal lebénította az enyémet, ami ellen nem akartam tenni semmit. Csak élveztem a pillanatot és Haz közelségét. Amikor ágyéka az enyémnek feszült, belenyögtem a szájába. - M-menjünk...

***

Miután alaposan  megizzadtunk a szaunában, elmerültünk a termálfürdőben. Haz mosolyogva húzott magához, majd tapadt ajkaimra. Egymás szájából lélegeztünk; a tüdőm egyszerre telt meg vízzel és levegővel.
- Jól vagy? - kérdezett rá rögtön a göndörke, amikor odaúsztunk a medence széléhez. Aprót bólintottam s a vállára hajtottam a fejem. Egyik kezét a combomra simította. - Még sosem éreztem ennyire szabadnak magam.
- Ezt elég nehezen hiszem el - feleltem gondolkodás nélkül, mire Harry rám nézett. Megráztam a fejem. - Dolgozni jöttél Ausztráliába és nem pihenni. Vagy talán tévedek?
- Ami azt illeti... - húzódott széles mosolyra a szája, miközben összekulcsolta ujjainkat. Felvontam a szemöldököm, Hazza pedig arcon csókolt. - Nincs semmiféle munka. Csak kitaláltam, mert ezt gondoltam a legkézenfekvőbbnek. Kettesben akarok veled lenni... Távol azoktól a dolgoktól, amik keresztbe húzhatják a romantikázásunk.
Először legszívesebben otthagytam volna a fiút és a legelső géppel hazarepültem volna... Végül mérlegeltem és arra jöttem rá, hogy teljesen érthető okokból csalt tőrbe. A srácokat ismerve a szabadnapjaimon is felkerestek volna egy-egy kiruccanás tervével. Beismerem, a testvéreimként szeretem őket, de néha szükségem van egy kis életre. Olyan életre, amiben csak Harry és én létezünk. Senki és semmi más.



6 megjegyzés:

  1. OMG ! *o* Annyira aranyosak voltak! Most nem csak ők pihennek és lazúlnak, hanem mi is. Mivel ahányszor ők boldogok anyiszor én is ! Mondanám, hogy sies a kövivel, de mindig ezt mondom ! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy apróság tőlem ! http://addictedtoyoularrystylinson.blogspot.com/2015/08/dij-o.html

      Törlés
  2. Gyaaa 😍😍 hogy én ezt a részt mennyire imádtam :3 nagyon cuki lett ^^ Kiváncsi vagyok, mi lesz a "pihenés" alatt xd szóval hamar kövi részt 😘

    VálaszTörlés
  3. Aww, ilyen kis cuki részekre van szükségem :3 ❤ Annyira jó volt olvasni, és örülök, hogy nem munka ügyben ment oda Harry, jajj kis mukik :3
    Imàdom :3

    VálaszTörlés
  4. Whoa *o*
    Egy nap alatt végigolvastam, és rád fogtam, amiért kimaradtam a családi társasból... bocsi. :D
    Egyszerűen imádom a történetedet, oda meg vissza vagyok a karakterekért, olyan nagyon fenomenálisan raktad össze a sztorit és fűzöd a szálakat, hogy az csoda! Keresem a szavakat, a szinonimákat, amikkel kissé "szebb" lehetne a kommentem de azt hiszem, így is jó, mert legalább kifejező. :D
    Egy szó mint száz: SIESS!! :3
    Ps.: Igazából rajongok a Ziam párosért, nekem ők a kedvenceim, és ezt nézd el nekem... *-*

    All the love, RS

    VálaszTörlés
  5. Megunhatatlan,fantasztikus,romantikus,larry-s,kell ennél több?! Szóval pár szóval összefoglaltam hogy imádom a blogod :D
    U.i. További kitartást a közösségi szolgálathoz.
    Virág

    VálaszTörlés